15-11-08

twee afwezige weken

Ben eigenlijk twee weken afwezig geweest. eerst naar Barcelona voor mijn werk en daarna weekje ziek. Bijna 2 weken heeft mijn vrouw voor alles zelf moeten opdraaien. En dan moest ik vandaag zaterdag, nog gaan werken ook, was al weken ingepland. Terwijl ik in Barcelona weinig tot geen rustmomenten had, het waren zware dagen, cursus van 8u30 tot 19u, en dan 's avonds nog op stap met bekenden. Ik weet dat ik voor dat laatste zelf kies natuurlijk, maar ergens probeer je toch niet a-sociaal te zijn tov je collega's.

Eigenlijk een geluk dat ik ziek geworden ben, daardoor zat ik een paar dagen alleen thuis en ben ik alsnog tot rust kunnen komen. Heb ik wel mijn  sauna gemist deze week, maar dat overleef ik wel.

Ik hoop deze week wat meer tijd te hebben voor Tan. Vrijdag gaan we alleszins samen naar een optreden van Raymond Van 't groenewoud en de maandag daarop naar de film 'De Loft', alleen met ons twee. Tan heeft het moeilijk gehad de laatste twee weken en verdient wel wat meer aandacht.

Al bij al vind ik dat onze relatie weer de goede kant uitgaat. We weten steeds beter wat we van mekaar ku nne  verwachten, en verwachten niet meer het onmogelijke. Toch merk ik dat Tan een 'echte partner' mist, iemand die haar kan volgen op emotioneel vlak.

We hebben door de omstandigheden de laatste weken geen diepgaand gesprek meer gehad en ik voel wel dat het nodig is. Misschien lukt het wel deze week.

20:15 Gepost door praterke in autisme | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |