03-10-08

Een betere dag

Vandaag gaat het beter, voel mij een stuk opgewekter. Dat ik deze namiddag na ’t werken naar de sauna ga zal er wel voor iets tussen zitten. Iets wat zeker ook meespeelt deze keer is dat ik ondanks alle strubbelingen deze week niet zomaar de schuld kreeg voor dat alles. Ik heb kunnen uitleggen wat er mis ging, en Tan luisterde en dat heeft zeker mee geholpen om me vlugger over het probleem heen te tillen. Het is geen kwestie van gelijk krijgen maar meer een kwestie van gehoord te worden en niet te worden veroordeeld alvorens te kunnen uitleggen wat er aan de hand is. Want een ‘normaal’ mens ziet niet altijd wat er aan de hand is, zeker niet waar ik als Asperger tegenaan loop. Hopelijk blijft dit duren …

06:31 Gepost door praterke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Fantastisch!! Ik duim mee dat dit blijft duren.

onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 03-10-08

soms heb ik het gevoel dat we in twee verschillende werelden leven: ik zie niet waar Saucisse tegenop loopt, wat zijn emmertje doet vollopen en hij ziet wat waar ik tegen op loop. En J ziet ook niet waar wij tegen op lopen.We verwachten dat eigenlijk wel van elkaar, maar het is moeilijk om in een ander zijn hoofd te kijken.
Goed dat jullie zo hebben kunnen praten. Tan zal zich ook wel wat beter in haar vel hebben gevoeld en jij nu ook.
Dit zal niet zo blijven. Toch niet constant, want noch jij, noch zij voelen zich altijd even goed en dan gaat praten en luisteren voor iedereen moeilijker, maar belangrijk is het van het altijd te blijven proberen.
Succes

Gepost door: Zinzia | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.