02-10-08

Het was gisteren een verschrikkelijke avond

Nochtans ging alles eerst goed toen ik thuiskwam rond 16u. Ik voelde dat ik veel aankon. Maar toen, rond 18u30 kwam een vriendinnetje van mijn dochter en samen met Am begonnen ze heel druk te doen met dansen in de living. Ons Am had afgelopen zaterdag niet naar de dansles kunnen gaan en dat moesten ze nu even inhalen....

Continu om en weer geloop naar de bureau, veel lawaai. Ik probeerde nog afleiding te zoeken door naar TV te kijken, maar dat lukte niet echt. Iets voor acht uur vroeg ik Am er mee op te houden. Uiteindelijk om 20u is haar vriendinnetje weggegaan maar het was te laat. Het gevoel en de emoties lieten me niet meer los. Ik beleefde het laatste uur telkens opnieuw, even intens als het moment zelf. Ik kon gewoon niet meer tot rust komen. Ik zal wel de enige zijn die dat gisteren zo ervaren heeft, niemand anders heeft daar last van. Zelfs nu nog ben ik top-zenuwachtig door dat gedoe gisterenavond. Maar niemand snapt dat. Contentratie is momenteel nul komma nul. Ik wil het van me afschrijven, maar zelfs dat lukt me amper.

Ik ben gewoon overprikkeld denk ik. Hoe kan ik een situatie die voorbij is volledig verbannen, niet alleen uit mijn gedachten, maar ook uit mijn gevoel. Het is of het nog altijd bezig is.

06:34 Gepost door praterke in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ja overprikkeld,nerveus,kop en gevoel zitten er vol van.Ik zou het op zo'n moment nodig hebben om eens goed hard te roepen zodat ik dit alles van me kan afgooien.Pas er voor op dat je huidige gevoel niet omkeert in agressie omdat je al overprikkeld bent.Denk een keer aan wat je normaal doet om tot rust te komen(sauna,afzondering,...?)Ik hoop dat het vlug beter gaat met je!!

Onbegrijpelijke

Gepost door: onbegrijpelijke | 02-10-08

Te weinig tijd Zo vraak schrijven jullie een reaktie op wat ik post en bijna nooit heb ik tijd genoeg om jullie postjes te komen lezen. Helemaal niet omdat het me niet interesseert hoor maar het ontbreekt me aan tijd. Zelfs soms om de postjes te schrijven. Vandaag klik ik dan toch even door en lees snel je post. Plots besef ik dat ik alles moet lezen maar ook daar ontbreekt me de tijd. Nochtans zou het heerlijk zijn om in onze sterrenjongen zijn hoofd (dat waarschijnlijk een beetje als het jouwe functioneert) te kunnen meekijken en in moeilijke momenten wat meer begrip kunnen opbrengen... Dank je dat ik even mocht meelezen in je hoofd. Dank je om te reageren op onze blog. Ik kom terug om meer te lezen.... als ik even tijd heb!

Gepost door: sterrenmama | 03-10-08

De commentaren zijn gesloten.